Voeding & Recht
Werkwijze van Slijpen Legal Juridische Diensten.JPG

Werkwijze | Slijpen Legal

Neem vrijblijvend contact met ons op via email of telefoon voor info over onze werkwijze. Of gebruik het contactformulier. Het eerste gesprek is gratis.

Werkwijze


De Werkwijze van Slijpen Legal

Passie, Kennis en Ervaring. De dienstverlening van Slijpen Legal onderscheidt zich door een hoge prijs-kwaliteitsverhouding, effectiviteit, betrouwbaarheid en inlevingsvermogen, met een persoonlijke en informele aanpak. Onze juristen bezitten up to date kennis over hun vakgebied en zijn gedreven in wat ze doen. Dit staat garant voor hoge kwaliteit juridisch advies.

Communicatie: digitaal of persoonlijk

Vervolgens maken wij - indien u daar prijs op stelt - met u een afspraak voor een telefonisch onderhoud. Wij nemen dan op een door u gewenst tijdstip telefonisch contact met u op om de zaak rustig door te spreken. Het is daarnaast ook mogelijk online te adviseren: wij hebben inmiddels een groot aantal digitale clienten waarbij de dienstverlening zich grotendeels via e-mail afspeelt.Email ons uw adviesverzoek

Het eenvoudigste is om ons via een van de vele contactformulieren op de website vrijblijvend een email te sturen waarin u een korte omschrijving geeft van de situatie waarin u zich bevindt en aan welke juridische dienstverlening u behoefte heeft. U zit dan nog nergens aan vast.  Ook voeren wij in de voorfase een conflictcheck uit om te kijken of er geen sprake is van belangenverstrengeling. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer wij uw wederpartij of de tegenpartij reeds adviseren.

Uw adviesverzoek geeft ons de mogelijkheid om een voorzichtige situatieschets te maken en uw vraag binnen de relevante juridische context te plaatsen.


Opdrachtverlening

Indien u gebruik wenst te maken van onze diensten, komen wij een schriftelijke opdrachtverlening overeen. Hierin staan de afspraken die wij maken, zoals de concrete werkzaamheden, het te hanteren tarief (klik hier voor tarieven) en de omlooptijd, dat wil zeggen binnen welke termijn de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.