Voeding & Recht
Over Slijpen Legal Juridische Dienstverlening.JPG

Over Slijpen Legal Juridische Dienstverlening

Passie. Ervaring. Kennis. Drie woorden die Slijpen Legal kernachtig omschrijven. Deze kenmerken vindt u terug in onze juridische dienstverlening.

Over ons

Slijpen Legal is een specialistisch juridisch adviesbureau. Het verzorgen van gedegen en kwalitatief hoogwaardig juridische dienstverlening staat bij ons voorop. We denken met u mee, zoeken naar de beste oplossing en staan u met raad en daad terzijde. Kernwaarden: analytisch, ‘hands on’, praktisch, persoonlijk, eerlijk, laagdrempelig. Kernpraktijk:

Legal terms voor website en bedrijf

We hebben ervaring in het ondersteunen van multinationals alsook van start-ups, we verzorgen het ‘legal’-gedeelte van uw website en bedrijf, denken mee over overeenkomsten en handelstransacties, óók als deze Europees of internationaal van karakter zijn. We stellen overeenkomsten en legal terms voor u op en zorgen voor passende juridische oplossingen voor elke situatie.

Consumentenrecht, voeding, gezondheid, cosmetica en agri

Naast een algemene rechtspraktijk (overeenkomsten, handelsrecht, ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht) is Slijpen Legal in het bijzonder gespecialiseerd in levensmiddelenrecht, farmaceutisch recht en consumentenrecht. Slijpen Legal combineert die specialistische kennis met een passie voor wet- en regelgeving op het gebied van voeding, gezondheid, cosmetica en agri.

Voedsel en recht, geneesmiddelenwetgeving

U kunt bij ons terecht voor advies inzake voedselproductie, distributie, voedselcontactmaterialen, voedselclaims, etiketten en labels, productaansprakelijkheid, medical devices, consumentveiligheid, verpakkingsvoorschriften voor medicijnen en risicomanagement inzake levensmiddelen. Kwesties van voedsel en recht en geneesmiddelenwetgeving. 

 

Passie, Ervaring, Kennis

Wij van Slijpen Legal weten dat het aanzoeken van een geschikte jurist of advocaat geen lichtvaardige kwestie is. Om die reden bieden wij een gratis intake gesprek. Tijdens een dergelijk consult bespreken wij uw juridische behoeften, de omvang van uw doelen en uw budget.

MAAK EEN AFSPRAAK

 

Strategic partnerships

Nichekantoor Slijpen Legal en rechtskundig adviesbureau Juridisch Advies Voor Bedrijven hebben een strategic partnership gerealiseerd.

Op het gebied van kunstmatige intelligentie, robotica, food feed & pharma werkt Slijpen Legal samen met juridisch platform Artificiële Intelligentie & Recht.

Symposia en Universiteit

mr. Suzan Slijpen verzorgt lezingen en onderwijs over food & feed law op Symposia en Universiteit.

mr. Slijpen is lid van de Nederlandse Vereniging voor Levensmiddelenrecht (NVLR) en de Vereniging Farma en Recht (VFenR).

 
 

Juristen

 
 

Founder

mr. Suzan Slijpen LL.M.

Van het winnen van de prestigieuze Molengraaff Instituut Scriptieprijs aan Utrecht Law School, van werken aan internationaal opererend niche kantoor MusicaJuridica tot het openen van haar eigen rechtspraktijk in 2017, mr. Suzan Slijpen vertegenwoordigt cliënten van klein tot groot met passie, kennis en empathie. Zij spreekt vloeiend en accentloos Nederlands, Engels en Duits en heeft hands-on ervaring met de wijze waarop technologie en het internet de levensmiddelenindustrie beïnvloeden. Anticiperen op de alsmaar veranderende wetgeving binnen het domein van voedingsmiddelen, geneesmiddelen en cosmetica is voor Suzan een zesde zintuig.

 

Opleiding

UNIVERSITEIT UTRECHT
LL.M, mr. 9/10

AWARDS
Molengraaff Instituut Scriptieprijs, 2015

Activiteiten & Affiliations

• Pleitgenootschap Eggens
• MusicaJuridica
• Solvay Chemie

Werkterrein

• Nederland, Europa, VS